PPt4Web Хостинг презентаций

X Код для использования на сайте:

Скопируйте этот код и вставьте его на свой сайт

X

Чтобы скачать данную презентацию, порекомендуйте, пожалуйста, её своим друзьям в любой соц. сети.

После чего скачивание начнётся автоматически!

Кнопки:

Презентация на тему: French Cuisine


Скачать эту презентацию

Презентация на тему: French Cuisine


Скачать эту презентацию



№ слайда 1 French Cuisine
Описание слайда:

French Cuisine

№ слайда 2 History of French cuisine History of French cuisine The main French dishes The i
Описание слайда:

History of French cuisine History of French cuisine The main French dishes The ingredients to basic recipes

№ слайда 3
Описание слайда:

№ слайда 4
Описание слайда:

№ слайда 5
Описание слайда:

№ слайда 6
Описание слайда:

№ слайда 7
Описание слайда:

№ слайда 8
Описание слайда:

№ слайда 9
Описание слайда:

№ слайда 10 Chocolate mousse Ingredients • 11 ounces of dark chocolate • 6 eggs • Just over
Описание слайда:

Chocolate mousse Ingredients • 11 ounces of dark chocolate • 6 eggs • Just over 2 ounces butter (half salted, half unsalted) • 1.7 ounces of sugar • A pinch of salt

№ слайда 11 Came from the Spanish to France in the 17th century. Came from the Spanish to Fr
Описание слайда:

Came from the Spanish to France in the 17th century. Came from the Spanish to France in the 17th century. First recorded recipe was in New York in 1897. Many different recipes. Very simple to make.

№ слайда 12 Ingredients Ingredients 500ml (18fl oz) double cream 1 vanilla pod 100g (4oz) ca
Описание слайда:

Ingredients Ingredients 500ml (18fl oz) double cream 1 vanilla pod 100g (4oz) caster sugar (plus extra for the topping) 3 egg yolks 2 whole eggs

№ слайда 13 History Crème Brûlée, French for "Burnt Cream". The earliest known ref
Описание слайда:

History Crème Brûlée, French for "Burnt Cream". The earliest known reference was France in the 1691 release of Massialot's cookbook. The recipe is more popular in France than anywhere else, being a standard dessert offering in many French restaurants.

Скачать эту презентацию


Презентации по предмету
Презентации из категории
Лучшее на fresher.ru