PPt4Web Хостинг презентаций

X Код для использования на сайте:

Скопируйте этот код и вставьте его на свой сайт

X

Чтобы скачать данную презентацию, порекомендуйте, пожалуйста, её своим друзьям в любой соц. сети.

После чего скачивание начнётся автоматически!

Кнопки:

Презентация на тему: London Quiz


Скачать эту презентацию

Презентация на тему: London Quiz


Скачать эту презентацию



№ слайда 1 London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведми
Описание слайда:

London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведминская Анна Валериевна, Учитель английского языка, МБУ СОШ № 58, г. Тольятти.

№ слайда 2 1. Who gave London its first name? A) the Egyptians B) the Greeks C) the Romans
Описание слайда:

1. Who gave London its first name? A) the Egyptians B) the Greeks C) the Romans

№ слайда 3 2.Which river runs through London? A) the Thames B) the Severn C) the Seine
Описание слайда:

2.Which river runs through London? A) the Thames B) the Severn C) the Seine

№ слайда 4 3.Who said “When a man is tired of London, he is tired of life”? a) Charles Dick
Описание слайда:

3.Who said “When a man is tired of London, he is tired of life”? a) Charles Dickens b) William Shakespeare c) Samuel Johnson

№ слайда 5 4.Who founded the Tower of London? A) Charles I B) William I C) Henry VIII
Описание слайда:

4.Who founded the Tower of London? A) Charles I B) William I C) Henry VIII

№ слайда 6 5.How much of London did the Great Fire of London destroy in 1666? A) a quarter
Описание слайда:

5.How much of London did the Great Fire of London destroy in 1666? A) a quarter of London B) three quarters of London C) the whole city

№ слайда 7 6. Which is the oldest part of London? A) Westminster B) the City C) the West En
Описание слайда:

6. Which is the oldest part of London? A) Westminster B) the City C) the West End

№ слайда 8 7. Who designed St Paul’s Cathedral? A) Christopher Wren B) Benjamin Hall C) Fra
Описание слайда:

7. Who designed St Paul’s Cathedral? A) Christopher Wren B) Benjamin Hall C) Francis Drake

№ слайда 9 8.Where are the British kings and kings crowned? a) St Paul’s Cathedral b) Westm
Описание слайда:

8.Where are the British kings and kings crowned? a) St Paul’s Cathedral b) Westminster Abbey c) the House of Lords

№ слайда 10 9.Which birds, according to legend, protect the Tower of London? A) pigeons B) r
Описание слайда:

9.Which birds, according to legend, protect the Tower of London? A) pigeons B) ravens C) swans

№ слайда 11 10.Which is the most famous shopping street in London? A) Oxford Street B) Downi
Описание слайда:

10.Which is the most famous shopping street in London? A) Oxford Street B) Downing Street C) Baker Street

№ слайда 12 11.What is a ‘double-decker’? A) a bus B) a lorry C) a ship
Описание слайда:

11.What is a ‘double-decker’? A) a bus B) a lorry C) a ship

№ слайда 13 12. Where can you make a speech in Hyde Park? A) Poet’s Corner B) Speaker’s Corn
Описание слайда:

12. Where can you make a speech in Hyde Park? A) Poet’s Corner B) Speaker’s Corner C) Revolutionary Corner

№ слайда 14 13. What is ‘the Globe’ in London? A) the largest department store in Europe B)
Описание слайда:

13. What is ‘the Globe’ in London? A) the largest department store in Europe B) Cockney rhyming slang for ‘hope’ C) a Shakespearean theatre

№ слайда 15 Check your answers. 1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A 11. A 12.
Описание слайда:

Check your answers. 1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A 11. A 12. B 13. C

№ слайда 16 Список литературы журнал: Speak Out – 6|2005 http://www.infozoom.ru/2008/10/02/1
Описание слайда:

Список литературы журнал: Speak Out – 6|2005 http://www.infozoom.ru/2008/10/02/10-populyarnyx-dostoprimechatelnostej-londona.html http://ru.picscdn.com/domain/mediasosial.com/ http://im2-tub-ru.yandex.net/i?id=235654571-05-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=258937865-13-72 http://im2-tub-ru.yandex.net/i?id=209415608-03-72 http://im8-tub-ru.yandex.net/i?id=79411503-31-72 http://www.travelstay.com/regions/OxfordStreetHotelList.htm http://www.london-traveltips.com/downing-street.htm http://kuroshitsujirol.ucoz.com/forum/16-50-1 http://www.velvet.by/blog/stasa/2012-01-12/simvoly-stran http://im8-tub-ru.yandex.net/i?id=429403659-40-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=448306552-53-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=292157573-02-72 http://im7-tub-ru.yandex.net/i?id=338848596-34-72

Скачать эту презентацию


Презентации по предмету
Презентации из категории
Лучшее на fresher.ru